Offlow

Website laten maken in Beveren

Je zoekt een gespecialiseerd webbureau voor het maken van een website in Beveren? Je wil een website laten maken die je meer klanten en omzet oplevert? Dan ben je bij Offlow aan het juiste adres!

website laten maken

Waarom een site laten maken?

Er zijn tal van redenen waarom je als bedrijf of organisatie uit Beveren best een website hebt. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

Wat kost het om een website te laten maken in Beveren?

Het kostenplaatje van een website kan je gemiddeld tussen de €599 en €4.000 verwachten. De prijs hangt af van het design van je website, het aantal pagina’s, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video, blog, boekingsmogelijkheden, enz…

“Ik wil een professioneel online visitekaartje”

Start

Voor zelfstandigen en kmo’s

€599 – €1.650

Een nieuwe website nodig om jouw online aanwezigheid te professionaliseren? Ben je een nieuw bedrijf gestart en wil je nieuwe klanten verwelkomen?

“Ik wil online nieuwe klanten vinden”

Groei

Voor groeiende kmo’s

€1.650 – €4.000

Wil je meer klanten dankzij een SEO geoptimaliseerde website? Onze copywriters schrijven een pakkende copy die bezoekers omzetten van ‘potentiële’ naar vaste klanten.

“Ik wil investeren in online marketing”

Scale

Voor ambitieuze ondernemingen

€4.000+

Klaar voor de volgende stap met jouw onderneming? Onze experten helpen je met jouw online advertenties, conversie optimalisatie en marketing automation.

Vragen?

Neem contact met ons op en binnen 24 uur beantwoord één van onze experten al je vragen.

WordPress webdesign bureau uit Beveren

We maken gebruik van WordPress bij alle websites die we opleveren. WordPress heeft sinds zijn ontstaan in 2003 een goede en stevige reputatie opgebouwd als gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System of beheersysteem) met onbeperkte mogelijkheden. Naast de gebruiksvriendelijkheid hebben WordPress websites ook een positieve invloed op de ranking in zoekmachines zoals Google. Een razendsnelle, goed scorende en mobile responsive website is bij ons niet zomaar een belofte, maar een absolute evidentie.

Dit zijn enkele voordelen van WordPress:

Snelle Laadtijden

WordPress websites hebben snelle laadtijden. Bovendien hebben ze een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Website Op Maat Maken

Dankzij WordPress ontwerpen wij onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Flexibel

WordPress staat garant voor erg uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat, kun je de WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO Vriendelijk

WordPress biedt een zoekmachine vriendelijke structuur en interface. De software verzet zelf al een pak werk om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

scoren in google - zoekmachine optimalisatie

Hoger Scoren in Google

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie evolueert elke seconde en Google wordt met de dag slimmer en veeleisender. Waar het vroeger relatief ‘eenvoudig’ was om je website goed te laten scoren in Google door bijvoorbeeld het gebruik van metatags, is dat vandaag al een pak uitdagender.

Zoekmachines bestraffen het overbodig gebruik van metatags en Google houdt nu rekening met een hele resem aan factoren om je website te beoordelen, zoals de technische opbouw, responsiveness, user experience, linkbuilding en de kwaliteit en relevantie van je content. Daarom is het aangewezen je website, webshop en webteksten te laten optimaliseren voor Google door een webbureau met voldoende expertise.

Bij elke website zetten we een basis op die je helpt om beter te scoren in Google. Dit kun je verder uitbreiden met onze SEO-packages die uitgevoerd worden door onze SEO-expert die dag-in, dag-uit bezig is met de online vindbaarheid van onze klanten.

Enkele mooie websites uit ons portfolio.

Elke website die bij Offlow online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Offlow ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat. Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Ik wil een professioneel online visitekaartje

Een nieuwe website nodig om jouw online aanwezigheid te professionaliseren?

Iemand van ons team neemt snel contact met je op!

Ik wil online nieuwe klanten vinden

Wil je meer klanten dankzij een SEO geoptimaliseerde website?

Iemand van ons team neemt snel contact met je op!

Ik wil investeren in online marketing

Klaar voor de volgende stap in jouw ondernemings verhaal?

Iemand van ons team neemt snel contact met je op!