Een betaalbare website laten maken?

Het laten maken van een website door echte professionals is een must! Bij Offlow begrijpen we het belang van SEO-geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke websites die niet alleen je zichtbaarheid verhogen, maar ook leads, omzet, en klanten aantrekken. Sinds 2019 zijn wij de vaste partner voor bedrijven die streven naar online succes, met op maat gemaakte websites die binnen 10 weken online staan.

Websites gemaakt
25 +
Jaar ervaring
1 +
website laten bouwen bij een wordpress bureau

Zij kozen voor Offlow om hun website te laten maken

Als we een website maken, dan doen we het goed

Als je een website laat maken dan moet die je bezoekers opleveren, omzet verhogen en gevonden worden wanneer klanten naar je zoeken. Zowel lokaal als nationaal. Bij Offlow bouwen we websites die hoog scoren in Google, razendsnel zijn en op elk scherm te bekijken zijn.

Zo maken we je nieuwe website

Stap 1: Contact

Je belt ons, mailt ons, we plannen een videocall of we komen bij je langs. In dit gesprek overlopen we al je behoeftes en doen we aanbevelingen. Op basis van dit gesprek kunnen we aan de slag voor de offerte.

Contact opnemen >

Stap 2: Offerte

Of we snel zijn? Binnen 48 uur na ons bezoek of gesprek ontvang je al een gratis & vrijblijvende offerte in je mailbox. Die offerte biedt je ook garanties, zo wijken we nooit af van onze offerteprijs zonder je in te lichten en af te stemmen.

Stap 3: Oplevering

De kans dat onze offerte je aanstaat, is groot. Vanaf we goedkeuring krijgen voor de offerte beginnen we te bouwen aan je website. Binnen een maximale termijn van 10 weken staat je website online, vaak sneller (afhankelijk van drukte).

Mahoma Offlow Case Study scaled e1666253230353 1536x1059 1
Mahoma Offlow Case Study scaled e1666253230353 1536x1059 1

WordPress website laten maken

wordpress webdesign bureau

Wij gaan steevast voor WordPress voor iedere website die we bouwen. Meer dan 60% van de websites over de hele wereld vertrouwen op WordPress. Dit platform blinkt niet alleen uit in gebruiksgemak, maar draagt ook bij aan een betere positie in zoekmachines zoals Google.

WordPress websites hebben snelle laadtijden. Samen met een goed opgebouwde websitecode en kwalitatief goede hosting laad je website in binnen 3 seconden. 

Dankzij WordPress ontwerpen wij onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

WordPress staat garant voor erg uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat, kun je de WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

WordPress biedt een zoekmachine vriendelijke structuur en interface. De software verzet zelf al een pak werk om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Wat kost het om een website te laten maken?

Wel, laten we het woord ‘kost’ bij deze voor de laatste keer gebruiken. Als je een website laat maken bij Offlow is dat altijd een investering. Zo verdient 88,5% van onze klanten hun website terug binnen 6 maanden. (Vaak zelfs sneller!)

Onze websites beginnen vanaf € 599 en kosten gemiddeld € 1.285 (ex. BTW), toch geven we graag een overzicht van wat je kunt verwachten:

Start

€599 – €1.850

Groei

€1.850 – €4.000

Raket

€4000+

Hoger scoren in Google (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie evolueert elke seconde en Google wordt met de dag slimmer en veeleisender. 

Zoekmachines bestraffen het overbodig gebruik van metatags en Google houdt nu rekening met een hele resem aan factoren om je website te beoordelen, zoals de technische opbouw, responsiveness, user experience, linkbuilding en de kwaliteit en relevantie van je content. Daarom is het aangewezen je website, webshop en webteksten te laten optimaliseren voor Google door een webbureau met voldoende expertise.

Bij elke website zetten we een basis op die je helpt om beter te scoren in Google. Dit kun je verder uitbreiden met onze SEO-packages die uitgevoerd worden door onze SEO-expert die dag-in, dag-uit bezig is met de online vindbaarheid van onze klanten.

Hoger scoren in Google als je een website laat bouwen scaled e1718714321801
We stellen ons graag voor websitebouwers Offlow scaled e1718715743500

We stellen ons graag
aan je voor

Sinds een jaar of 5 zijn we met Offlow een steunpilaar voor websites & webshops voor diverse ondernemingen in allerlei sectoren. Ons jonge team is een broeinest van creativiteit en innovatie.Silvio, onze gedreven zaakvoerder, begon Offlow op zijn 18e, gedreven door een visie om goedwerkende websites binnen ieders (betaalbaar) bereik te brengen. We hebben een simpele aanpak – geen overbodige technische taal, geen verborgen kosten, gewoon eerlijke communicatie. Openheid staat centraal bij Offlow, en dat ga je merken in elk aspect van ons werk.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een website te laten maken?

Natuurlijk hangt het antwoord af van wat je precies zoekt en nodig hebt. Toch, om je vraag concreet te beantwoorden: een eenvoudige website, zoals een one-page site, bieden we al aan vanaf € 599.

We kunnen onze prijzen toegankelijk houden voor elke ondernemer omdat we samenwerken met (vaste) freelancers, wat ons helpt de overheadkosten laag te houden. Een win-winsituatie, als je het ons vraagt.

Is een website nodig?
Zeker weten! Een website biedt tegenwoordig altijd een toegevoegde waarde. Het lijkt misschien overbodig om deze vraag nog te stellen, gezien de digitale tijd waarin we leven, maar verrassend genoeg komt de vraag vaak terug.
 
Denk er eens over na: de meerderheid van de mensen zoekt online naar informatie over een bedrijf voordat ze de stap zetten om contact op te nemen. Dit geldt ook voor bedrijven die via mond-tot-mondreclame worden aanbevolen. En, gevonden worden wanneer klanten naar je zoeken, is toevallig één onze specialiteiten.
Kan ik zelf een website maken?
Zeker! Vandaag de dag maken sitebouwers zoals JouwWeb, Wix en SquareSpace het opzetten van een website erg eenvoudig. Echter, de vraag is of dit voldoende resultaat zal bieden. Naast een aantrekkelijk ontwerp is je website pas echt waardevol als het bezoekers en klanten aantrekt.
 
Het zelf bouwen van een website kun je vergelijken met het hebben van een Ferrari zonder motor; het ziet er geweldig uit, maar mist de prestaties.
Hoe lang duurt het om een website te laten bouwen?

Vanaf we goedkeuring krijgen voor de offerte beginnen we te bouwen aan je website. Binnen een maximale termijn van 10 weken staat je website online, vaak sneller (afhankelijk van drukte).

Wat zijn de jaarlijkse kosten van een website?

Bij ons zijn de jaarlijkse kosten beperkt tot de hosting en domeinnaam, welke samen ongeveer €150 per jaar bedragen. Mocht je website onderhoud vereisen, dan brengen we een eenmalige vergoeding van €100 per onderhoudsbeurt in rekening.

Kan ik een meertalige website laten bouwen?
Wij ontwikkelen ook meertalige websites! Zo hebben we in 2023 nog een website naar het Chinees vertaald. Voor een nauwkeurige vertaling en stijl zorgen we ervoor dat een copywriter, wiens moedertaal de doeltaal is, de inhoud uitwerkt en zorgvuldig naleest.
 
Daarnaast kan het Flanders Investment and Trade (FIT) in sommige gevallen financieel bijdragen aan de ontwikkeling van je meertalige website.

We zijn actief in meerdere regio's van Oost-Vlaanderen & Zeeland.