Offlow | Webbureau is een vaste waarde sinds 2019

Silvio, onze gedreven zaakvoerder, begon Offlow op zijn 18e, gedreven door een visie om goedwerkende websites binnen ieders (betaalbaar) bereik te brengen. We hebben een simpele aanpak – geen overbodige technische taal, geen verborgen kosten, gewoon eerlijke communicatie. Openheid staat centraal bij webbureau Offlow, en dat ga je merken in elk aspect van ons werk.

Offlow webdesign bureau

Van starters tot enkele van Belgiës grootste bedrijven, we hielpen er al meer dan 150+ 

Webbureau, webdesign kantoor, webdesign bedrijf

Wat we doen

We bouwen goedwerkende websites & webshops, zo simpel is het eigenlijk. Met Offlow aan je zijde ben je verzekerd van een betrouwbare, deskundige partner die zich inzet voor jouw online succes. Onze belofte is duidelijk: het leveren van kwalitatieve websites en webshops die jouw bedrijf online doen groeien. Samen bouwen we aan een digitale toekomst die net zo ambitieus is als jullie zelf.

“We houden het graag simpel, da’s vaak al moeilijk genoeg!”

webdesigner, webdeveloper, wordpress webdesigner

Silvio De Maeyer

Zaakvoerder bij Webbureau | Offlow

Expertise in overvloed

Met meer dan vijf jaar ervaring, houden we rekening met alle details, zodat jij je nieuwe website bekijkt met een van-m’n-sokken-geblazengevoel. Als je met webbureau Offlow werkt, kun je er zeker van zijn dat je website aan alle normen voldoet.

Tevreden klanten
0 +
Inzet voor klanten
0 %
Websites per jaar
0 +
Prijzen gewonnen
0 +

Onze specialisten

Zaakvoerder Offlow Webbureau e1716573350291
Silvio
Zaakvoerder & webdesigner
Boukje Grafisch Designer offlow scaled e1709117583224
Boukje
Grafisch Ontwerper (Freelance)
Sameer Offlow scaled e1709727218123
Sameer
Webdesigner & PHP (Freelance)

Veelgestelde vragen

Waarom werken jullie enkel met freelancers?

Het inschakelen van freelancers stelt ons in staat de kosten laag te houden, waardoor onze websites en webshops betaalbaar blijven voor iedereen.

Dit betekent echter niet dat we inboeten op kwaliteit; integendeel. Door samen te werken met specialisten op freelancebasis garanderen we dat elk aspect van je website of webshop met de grootste deskundigheid wordt behandeld. Hierdoor profiteer je van werk van hoge kwaliteit, verzorgd door professionals die expert zijn in hun specifieke domein, zonder de noodzaak dat een vaste medewerker meerdere vaardigheden moet beheersen.

Wat doet een webbureau?

Een webbureau ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt websites en webshops. Het biedt een integrale service die het visuele ontwerp, de technische implementatie en zoekmachineoptimalisatie (SEO) omvat. Met een team van experts zoals ontwerpers, developers en content creators, richt een webbureau zich op het verbeteren van de online aanwezigheid van bedrijven, en zorgt ervoor dat deze zowel functioneel als aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.

Hebben jullie genoeg ervaring?

Met vijf jaar ervaring op de teller hebben we ons als een jong en dynamisch team al meerdere keren onderscheiden van de ‘meer ervaren bureaus’. Hoewel ‘jong’ zeker niet altijd synoniem staat voor ‘ervaren’, brengen wij een uniek perspectief met ons mee. Geboren en getogen in het digitale tijdperk, hebben we een diep begrip van de digitale consument. Dit inzicht stelt ons in staat om websites te ontwerpen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook effectief communiceren met het beoogde publiek.