Hoger scoren in Google?

Til je Google-rankings naar ongekende hoogten en trek meer gerichte bezoekers naar je website met de kracht van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Versterk je online aanwezigheid en optimaliseer je website tot in de kleinste details om te domineren in de (lokale) zoekresultaten.

De SEO-experts van Offlow zijn de architecten van je succes, klaar om je online doelen te realiseren. Onze strategische benadering helpt je website om niet alleen te presteren, maar te excelleren, en zorgt ervoor dat je altijd voorop loopt in het digitale speelveld.

hoger scoren in Google

Zij lieten hun website hoger scoren in Google door Offlow

Verover de topposities in Google

Terwijl velen zich blindstaren op de nieuwste hypes zoals AI en TikTok, schuilt het ware goud nog altijd in organische zoekresultaten. De strategie om je website naar de top van Google te katapulteren heet zoekmachine-optimalisatie, kortweg SEO. Met een 5-tal jaren aan ervaring zijn wij onbetwiste SEO-specialisten. Onze diepgaande kennis is niet voortgekomen uit oppervlakkige bijscholingen, maar door het succesvol positioneren van honderden websites in de allerhoogste Google-rankings, zowel lokaal als nationaal.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie evolueert elke seconde en Google wordt met de dag slimmer en veeleisender. 

Zoekmachines bestraffen het overbodig gebruik van metatags en Google houdt nu rekening met een hele resem aan factoren om je website te beoordelen, zoals de technische opbouw, responsiveness, user experience, linkbuilding en de kwaliteit en relevantie van je content. Daarom is het aangewezen je website, webshop en webteksten te laten optimaliseren voor Google door een webbureau met voldoende expertise.

Bij elke website zetten we een basis op die je helpt om beter te scoren in Google. Dit kun je verder uitbreiden met onze SEO-packages die uitgevoerd worden door onze SEO-expert die dag-in, dag-uit bezig is met de online vindbaarheid van onze klanten.

Hoger scoren in Google als je een website laat bouwen scaled e1718714321801
SEO score WordPress optimaliseren zoekmachine optimalisatie WordPress website scaled e1719305993744
Lokale vinbaarheid verbeteren in Google lokale SEO

Zo gaan we aan de slag met jouw SEO

Stap 1: Contact & doelen

Je belt ons, mailt ons, we plannen een videocall of we komen bij je langs. In dit gesprek overlopen we op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en doen we aanbevelingen. Op basis van dit gesprek beginnen we aan onze analyse & research.

Contact opnemen >

Stap 2: Analyse & research

Na ons gesprek onderwerpen we je website aan een grondige analyse, waarbij we de huidige SEO-score en technische opbouw nauwgezet inspecteren.

Vervolgens verdiepen we ons in de strategieën van je concurrenten, onderzoeken we de zoekwoorden waarop zij scoren, en ontdekken we zoekwoorden met minder concurrentie, maar hoge relevantie voor jouw niche.

Stap 3: Optimalisatie

We verfijnen de on-page en technische SEO-elementen van je website, verbeteren de contentstructuur en metadata, en richten ons op off-page SEO door het bouwen van waardevolle backlinks.

Voor lokale SEO creëren we vaak afzonderlijke pagina’s met specifieke namen van gemeentes en steden, om je zichtbaarheid in lokale zoekopdrachten te maximaliseren.

Ook nemen we je Google Bedrijf onder de loep en optimaliseren we dit met gerichte zoekwoorden in de beschrijving.

We stellen ons graag voor websitebouwers Offlow scaled e1718715743500

We stellen ons graag
aan je voor

Sinds een jaar of 5 zijn we met Offlow een steunpilaar voor websites & webshops voor diverse ondernemingen in allerlei sectoren. Ons jonge team is een broeinest van creativiteit en innovatie.Silvio, onze gedreven zaakvoerder, begon Offlow op zijn 18e, gedreven door een visie om goedwerkende websites binnen ieders (betaalbaar) bereik te brengen. We hebben een simpele aanpak – geen overbodige technische taal, geen verborgen kosten, gewoon eerlijke communicatie. Openheid staat centraal bij Offlow, en dat ga je merken in elk aspect van ons werk.

Veelgestelde vragen over SEO

Waarom is vindbaarheid in Google belangrijk?

Dagelijks zoeken miljoenen mensen via zoekmachines naar antwoorden, met Google als onbetwiste marktleider. De meeste gebruikers kijken niet verder dan de top 5 resultaten en negeren bijna altijd advertenties. Daarom moet je website hoog in de zoekresultaten staan om op te vallen. SEO is cruciaal voor het bereiken van potentiële klanten in elke fase van hun koopproces. 

Daarnaast versterkt SEO je merkimago. Hoog scoren in de zoekresultaten betekent dat je website als gebruiksvriendelijk en betrouwbaar wordt gezien.

Hoe lang duurt het om in Google op nummer 1 te staan?

Iedereen wil zo snel mogelijk de eerste plaats in de zoekresultaten bemachtigen, maar zekerheid over een nummer 1-positie is er nooit. Google’s algoritmen zijn dynamisch en geheim, wat betekent dat rangschikkingen altijd een moving target zijn.

Een toppositie hangt af van meerdere factoren zoals de optimalisatie van je website, de concurrentie, en de locatie van de gebruiker. Wij gebruiken onze expertise om je website zo hoog mogelijk in de ranglijst te krijgen.

Resultaten kunnen enkele weken tot maanden duren, afhankelijk van domeinwaarde, technische optimalisatie, en zoekwoordconcurrentie. Aangezien Google regelmatig updates doorvoert, blijven we altijd scherp om je positie te handhaven. Onze strategie is gericht op het creëren van waardevolle content voor gebruikers, wat op lange termijn de beste resultaten oplevert.

Wat is SEO, zoekmachine-optimalisatie?

SEO (Search Engine Optimization) is het verbeteren van je website om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en bezoekers. Het omvat het optimaliseren van trefwoorden, inhoud, technische aspecten en het verkrijgen van links van andere sites.

Wat gaat SEO kosten?

Goede vraag, lastig antwoord.

Onze vuistregel? We hanteren een uurtarief van € 80 (exclusief btw). Het aantal uren dat we aan je website besteden, hangt af van de omvang van je site, de technische opbouw en je doelstellingen.

Weet wel dat SEO bij Offlow ALTIJD een investering is op de lange termijn. 

Hoe rap zie ik resultaat van SEO?

Iedereen zegt dat het even kan duren voor je resultaat ziet van SEO. Voor de meeste bedrijven klopt dat. Als je hier nog nooit rekening mee hebt gehouden, kan het wat tijd kosten voor je site beter wordt geïndexeerd door Google.

Gemiddeld duurt het drie maanden, met een volledig beeld na zes maanden.

Bij Offlow hebben we echter geavanceerde technieken waarmee we onze pagina’s direct kunnen indexeren in Google. Vanuit deze snelle start kunnen we de pagina’s vervolgens verder verfijnen en optimaliseren.

We zijn actief in meerdere regio's van Oost-Vlaanderen & Zeeland.