Logo laten maken voor €49?

Een krachtig en herkenbaar logo vormt de basis van je merkidentiteit. Wanneer je aan een bedrijf denkt, visualiseer je meteen hun logo; het is een belangrijk herkenningspunt en vormt de eerste indruk voor klanten. 

Bij Offlow begrijpen we hoe cruciaal een sterk logo is en bieden we creatieve en professionele logo-ontwerpen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt. Dit alles al vanaf €49 excl. btw.

Logo's gemaakt
25 +
Jaar ervaring
1 +

Zij lieten hun logo door Offlow maken:

Als we een logo maken, dan doen we het goed

Bij Offlow weten we hoe belangrijk het is om goed naar uw wensen te luisteren en daar een uitmuntend en onderscheidend logo voor te ontwerpen. Wij bieden professionele logo-ontwerpen aan, al vanaf €49 excl. btw.

Met ons heeft u de vrijheid om uit diverse pakketten te kiezen. Wij creëren voor u een professioneel en uniek logo dat past bij uw visie en merkidentiteit. Bij Offlow geloven we dat een goed logo niet duur hoeft te zijn om een sterke indruk na te laten.

Wat kost het om een logo te laten maken?

Alle prijzen zijn excl. BTW

Basis

€ 49,-

Plus

(Vaakst gekozen)

€ 99,-

Spoed (24u)

€ 179,-

Laat nu jouw logo ontwerpen

Na het invullen van dit formulier ontvang je een vragenlijst over je logo en de mogelijkheid om voorbeeldlogo's naar ons op te sturen.

We stellen ons graag
aan je voor

Sinds een jaar of 5 zijn we met Offlow een steunpilaar voor logo’s & branding voor diverse ondernemingen in allerlei sectoren. Ons jonge team is een broeinest van creativiteit en innovatie.Silvio, onze gedreven zaakvoerder, begon Offlow op zijn 18e, gedreven door een visie om grafisch ontwerp binnen ieders (betaalbaar) bereik te brengen. We hebben een simpele aanpak – geen overbodige technische taal, geen verborgen kosten, gewoon eerlijke communicatie. Openheid staat centraal bij Offlow, en dat ga je merken in elk aspect van ons werk.