Offlow

Grafisch Design

Design is the silent
ambassador of your brand.

Branding, da’s een brede paraplu waar veel onder past. Wij zien het als een kwartet van services – merkstrategie, brand design, rebranding en employer branding – die één doel ondersteunen: een sterk merkverhaal neerzetten.

Logo's

57

Flyers

42

Programma's

Ai/Ps

Merkstrategie

Als merk het juiste doelpubliek bereiken, vergt de nodige zelfkennis. Niet wát je maakt is belangrijk, maar waarom je het maakt. Waarom zouden mensen jouw product kopen, en niet dat van je grootste concurrent? Omdat het verhaal van jouw merk, het verhaal is dat het meest inspireert. In een brandingtraject komt het er dus op aan eerst op zoek te gaan naar de juiste merkstrategie.

online vindbaarheid

Brand design

Een merk slim in de markt zetten, dat doe je met pakkende copy. Met innemend design. En met een website waar het voor lezers, kopers en kijkers aangenaam toeven is. Branding is, kortom, een multidisciplinaire service. Gelukkig beheersen wij al die disciplines. We zetten ze dan ook graag in om jouw merk een smoel te geven.

Rebranding

Soms is je merk aan een nieuw elan toe en liggen je kernwaarden onder een dikke laag stof te zieltogen. Soms zijn ze simpelweg niet duidelijk voor je medewerkers, of voor de klant. Maar wees gerust: ze zijn er wel degelijk. Wij helpen je om de kernwaarden van jouw organisatie te vinden én om ze onderdeel te maken van een geslaagde rebranding.

Employer branding

Vacatures raken niet ingevuld? Werknemers lopen over naar de concurrentie? Zonder sterk verhaal glippen vele talenten je door de handen. Zo kost het steeds meer moeite om bepaalde profielen aan te trekken en te behouden. Door een sterke employer branding te creëren die een betere instroom van kandidaten genereert én voorkomt dat je bedrijf leegloopt!

Waarom investeren in branding?

Waarom al die moeite doen om van uw bedrijf een merk te maken, als de producten zo ook al goed verkopen? Daar zijn goeie redenen voor:

  • Branding verhoogt de zichtbaarheid van je bedrijf en product.
  • Een merk met een verhaal: dat spreekt mensen aan.
  • Een uitgekiende brandingstrategie creëert verbondenheid met je klanten.
  • Als merk-met-een-smoel heb je voorsprong op de concurrentie.
kosten website