Offlow

Wat we doen

We creëren creatieve concepten voor impactvolle communicatie.

Alles en iedereen is digitaal. Technologie evolueert in een razendsnel tempo en slimme bedrijven maken er gretig gebruik van.

Zit jij al op de digitale sneltrein?

Wat we doen.

Websites

Wil je graag een website laten maken? In de digitale wereld waarin we vandaag leven, is een goede website onmisbaar.

Webshops

Een straffe, professionele webshop op maat laten maken die beantwoordt aan jouw noden en die van je klanten?

Branding

Een merk slim in de markt zetten, dat doe je met pakkende copy. Met innemend design & een prachtige huisstijl.

Advertising

Nadat je nieuwe website online staat, wil je zo snel mogelijk verkeer op je website. Advertising helpt je hierbij.

Onze Werkwijze (Websites/Webshops)

We streven telkens naar méér.

Meer impact, meer gevoel, meer waarde, meer eenvoud, meer energie… En dat in 6 stappen om precies te zijn.

1.

Méér voorbereiding

Wie is je doelgroep? Waarom surft die naar je site? Wat wil die er allemaal doen? We stellen heel veel vragen, maar doen vooral nog veel meer met de antwoorden. Want als wij precies weten waar je met je site naartoe wil, gidsen we je straks ook in de juiste richting. En langs de meest efficiënte route.

2.

Méér structuur

We beginnen niet te designen zonder eerst rustig na te denken over de structuur van je website. Dat doen we samen met jou: kijken wat waar komt. En vooral: hoe belangrijk elk item is. Ontbreekt er nog een tekst of foto, dan briefen we met jouw input de juiste mensen.

3.

Méér vorm

Ligt de structuur op tafel, dan maken we samen een gepast ontwerp. We plaatsen je verhaal niet in een bestaande template, maar creëren een nieuw design op maat van de inhoud. Functioneel gaat altijd voor op origineel. Je huisstijl is grafisch de enige richtlijn.

4.

Méér inhoud

Geen goeie website zonder goeie tekst. Want als je online bezoekers over de vloer krijgt, moet je er vooral voor zorgen dat ze de info vinden die ze zoeken én actie ondernemen. We bekijken daarom de inhoud van je website met een loep, verbeteren waar nodig en zetten alles online volgens de regels van de kunst.

5.

Méér resultaat

Wie zoekt, die vindt. Maar als mensen lang moeten zoeken, proberen ze het toch liever ergens anders. Daarom zorgen we dat je website hoog scoort in Google: met de juiste titels, de juiste structuur en de juiste strategie. We leggen het je duidelijk uit zodat zoekmachine optimalisatie geen geheimen meer voor je kent. 

6.

Méér opvolging

Wil je  een foto of tekst aanpassen op je site, dan doe je dit makkelijk in WordPress. Met onze handleiding ben je zo vertrokken. Aan elke website wordt ook Google Analytics gekoppeld, voor het verder opvolgen van de statistieken van je site. Kun je er niet aan uit? Dan overlopen wij samen met jou de resultaten en mogelijke werkpunten.