TDB Banden & Service – Basis website & rebranding

iphone app mockups Vol 05 A

Klant:

TDB Kapellebrug

Categorie:

Website & rebranding

Jaar:

2022 - heden

Project beschrijving

Voor tdbkapellebrug.nl hebben we een website ontwikkeld die lokaal sterk presteert, zodat klanten de garage eenvoudig kunnen vinden en bereiken. De website is ontworpen met een gebruiksvriendelijke navigatie, waardoor bezoekers snel de gewenste informatie kunnen vinden. We hebben daarnaast een autolisting toegevoegd waarmee tweedehands auto’s (occasies) gemakkelijk via de website verkocht kunnen worden, wat de verkoop bevordert zonder afhankelijk te zijn van externe platforms.

Naast de autolisting hebben we een aparte dienstenpagina gecreëerd waarop alle aangeboden diensten van de garage duidelijk worden opgelijst. Dit geeft klanten een volledig overzicht van wat de garage te bieden heeft, van reparaties en onderhoud tot APK-keuringen (Nederlandse garage) en bandenservice, waardoor de website zowel informatief als commercieel aantrekkelijk is voor potentiële klanten.

We hebben ook een rebranding doorgevoerd van het logo, dat al 15 jaar bestond. We gaven het logo een frisse en moderne uitstraling, terwijl we trouw bleven aan de originele identiteit van de garage. Daarnaast ontwierpen we bijpassende visitekaartjes en zorgden we voor een professionele bestickering van de bedrijfsauto, zodat de nieuwe branding consistent zichtbaar is op alle fysieke en digitale kanalen.

Onze invloed