VZW Dieren In Nood – Multipress website

MacBook Pro 16

Klant:

VZW Dino

Categorie:

Website & branding

Jaar:

2022 - heden

Project beschrijving

Voor vzwdiereninnood.be hebben we een uitgebreide en gebruiksvriendelijke Multipress-website ontwikkeld die zowel het dierenasiel als de groene zorg voor mensen met een beperking integreert. De website bestaat uit twee afzonderlijke secties, elk met een eigen branding om de unieke doelen en diensten van de VZW te weerspiegelen. Voor het dierenasiel ontwierpen we een donkerblauw thema dat professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt, terwijl de groene zorg een fris, groen kleurenschema kreeg dat de verbinding met de natuur en zorg benadrukt. Bij de branding hoort ook het ontwerpen van twee logo’s: een logo voor het asiel met een kat en hond die de focus op dierenwelzijn benadrukken, en een logo voor de groene zorg met twee helpende handen die het zorgzame en inclusieve karakter van de organisatie onderstrepen.

Een van de belangrijkste functionaliteiten die we voor het dierenasiel hebben ontwikkeld, is de integratie via een iframe met adopteereendier.be. Hierdoor worden alle dieren in het asiel automatisch op de website weergegeven, wat het adoptieproces sterk vereenvoudigt voor zowel de organisatie als de potentiële adoptanten. Op de asielpagina hebben we daarnaast heldere instructies toegevoegd over hoe bezoekers een dier kunnen adopteren, inclusief de stappen die ze moeten volgen en hoe ze kunnen bijdragen aan het welzijn van de dieren. Ook voor de groene zorg hebben we gedetailleerde uitleg voorzien, waarbij we het takenpakket van de verzorgers duidelijk hebben beschreven, zodat geïnteresseerde vrijwilligers precies weten wat er van hen verwacht wordt.

Onze samenwerking met de VZW ging verder dan alleen het bouwen van de website. Om een bijdrage te leveren aan hun waardevolle werk, hebben we de website tegen een scherpe prijs ontwikkeld. Bovendien doen we alle toekomstige aanpassingen en updates volledig kosteloos, als een voortdurende steun voor de VZW. Op deze manier willen we niet alleen technisch bijdragen aan hun succes, maar ook een maatschappelijke impact maken door hun missie op lange termijn te ondersteunen.

Onze invloed